Nëqoftëse Biri ju bën të lirë, ju do të jeni të lirë përgjithnjë.Gjonit 8:36

Lajmet me te fundit

Libri Kryqi dhe Krimi
Libri KRYQI DHE KRIMI Ky libër rrëfen një histori të vërtetë dhe frymëzuese për jetën, vdekjen dhe mrekullitë që kanë ndodhur në rrugët e Nju-Jorkut.
Teen Challenge Albania, varësitë nga droga dhe substanca të tjera
Teen Challenge Albania e filloi shërbesën e saj në rrugët e Tiranës në fillim të vitit 2015