Books

Kryqi dhe Krimi

Books

Libri KRYQI DHE KRIMI (The Cross and the Switchblade)

Ky libër rrëfen një histori të vërtetë dhe frymëzuese për jetën, vdekjen dhe mrekullitë që kanë ndodhur në rrugët e Nju-Jorkut.

Bandat e adoleshentëve ishin bërë të papërballueshme. Ato i kishin shpallur luftë policisë dhe situata dukej jashtë kontrollit. Vrasjet ishin diçka më se e zakonshme. Droga përdorej sheshit. Në mes të gjithë kësaj tabloje, një predikues me emrin David Wilkerson ndërmerr hapa të jashtëzakonshëm besimi vetëm me dy armë në duar: Biblën dhe mesazhin e dashurisë së Perëndisë.

Mrekullitë filluan të ndodhnin qysh prej fillimit të këtij udhëtimi të gjatë. Ky vendim për t’u predikuar bandave, i cili në fillim dukej si gabimi më i madh i jetës së Davidit, do të shndërrohej në një histori rrëqethëse, e cila ka ndryshuar dhe frymëzuar jetën e miliona njerëzve.

Një histori inkurajuese besimi, që tregon se çfarë është në gjendje të bëjë Perëndia përmes një njeriu, që është i gatshëm t’i shërbejë Atij me dashuri.

 

Tiranë, Shtator 2017

Libri Kryqi dhe Krimi

Libri KRYQI DHE KRIMI Ky libër rrëfen një histori të vërtetë dhe frymëzuese për jetën, vdekjen dhe mrekullitë që kanë ndodhur në rrugët e Nju-Jorkut.

Teen Challenge Albania, varësitë nga droga dhe substanca të tjera

Teen Challenge Albania e filloi shërbesën e saj në rrugët e Tiranës në fillim të vitit 2015