Missions

Ndihmojmë njerëzit të bëhen:

Ndihmojmë njerëzit të bëhen:
të shëndetshëm mendërisht
të balancuar emocionalisht
të përshtatur shoqërisht
të shëndetshëm fizikisht
të gjallë shpirtërisht

Libri Kryqi dhe Krimi

Libri KRYQI DHE KRIMI Ky libër rrëfen një histori të vërtetë dhe frymëzuese për jetën, vdekjen dhe mrekullitë që kanë ndodhur në rrugët e Nju-Jorkut.

Teen Challenge Albania, varësitë nga droga dhe substanca të tjera

Teen Challenge Albania e filloi shërbesën e saj në rrugët e Tiranës në fillim të vitit 2015