A meeting with a Psycolog

Takim me psikologun

A meeting with a Psycolog

Nëse keni nevojë për një takim me psikologun, ju lutem na kontaktoni,

duke na përshkruar arsyen se pse edhe duke na lenë një numër kontakti.

 

Email: info@teenchallenge.al

Libri Kryqi dhe Krimi

Libri KRYQI DHE KRIMI Ky libër rrëfen një histori të vërtetë dhe frymëzuese për jetën, vdekjen dhe mrekullitë që kanë ndodhur në rrugët e Nju-Jorkut.

Teen Challenge Albania, varësitë nga droga dhe substanca të tjera

Teen Challenge Albania e filloi shërbesën e saj në rrugët e Tiranës në fillim të vitit 2015